benvinguts a aquest camí de reflexions i opinions impulsades pel desig de collir les roges i dolces cireres.

dijous, 9 de febrer del 2012

...jutges mengen fetge d'un penjat


fotografia de J.Yanes








De tant en tant polítics com el Sr. Bono ens recorden l'octau manament de la constitució espanyola. "Les Forces armades...tenen la missió ...de defensar la integritat territorial (d'Espanya) i l'ordenament constitucional" I no només polítics, també algun que altre militar s'apunta  al sarau si molt convé, com ho va fer el tinent coronel José Mena quan s'entretenien amb un ribot a passar-nos-el per l'Estatut.
Per ara, però, l'exèrcit està a la rereguarda, i si ho està és perquè altres institucions espanyoles són a primera fila de les trinxeres mantenint a ratlla els dissidents.
D'entre les que destaquen en aquesta feina hi ha la justícia espanyola, que com tothom sap és l'encarregada de fer justícia.....espanyola i s'empra amb passió, esforç i eficàcia,
Aquests jutges que per omissió o acció, es dediquen a evitar la persecusió dels atacs feixistes contra partits polítics o associacions catalanes, a tancar publicacions, a prohibir partits , a empresonar polítics, a prohibir (o intentar-ho) manifestacions o votacions, a dictar sentències contra el català, i que fins i tot, donen cobertura a toturadors, com va fer el Sr.Garzón en les detencions contra independentistes, doncs aquests jutges, resulta que s'estan barallant per veure qui és menys corrupte o més espanyol ,si un de la Falange o un que no.
... i bé, no pretendran els "progressistes" espanyols que callen i atorguen quan aquests jutges dicten sentències contra Catalunya i els catalans que n'exergeixen, que ara els donem suport,? perquè vaja, ja fóra "és colmo". Goiteu que us dic:
Ni encara que setze jutges franquistes li mengessin el fetge al Sr.Garzón bo i penjat, no mouria un dit per posar-me del seu costat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada