benvinguts a aquest camí de reflexions i opinions impulsades pel desig de collir les roges i dolces cireres.

divendres, 1 de maig del 2015

Mares i mares

la mare model USA, na Toya Graham
La seva és una biografia no gaire gratificant, malgrat que alguns  la proposen com alcalde a la ciutat de Baltimore. El mèrit que li ha valgut aquesta candidatura va ser apallissar el seu fill de 16 anys públicament per cometre l'atroç delicte de participar en les mobilitzacions que els negres d'aquesta ciutat estaven fent per protestar per l'assassinat del ciutadà Freddri Gray mentre estava en custòdia policial.
Després d'apallissar el seu fill  va declarar que li agradaria que s'aclarís com  es va produir la  ferida a la columna vertebral del detingut , però que en tot cas res justifica la violència, referint-se als aldarulls que es produïren després del funeral  del jove de 25 anys, no pas a la de la policia ni a la pròpia, es clar.
El cap de la policia de Baltimore s'ha apressat a elogiar l'actitud de la mare i ha fet unes declaracions on afirma que moltes mares haurien de fer  el mateix que la senyora. Graham.

Comparem l'actitud d'aquesta mare amb la dels encausats per l'encerclament al parlament que diuen sentir-se orgulloses dels seus fills als qui donen tot el seu suport per l'acció contra les retallades i que demanen a tothom que assisteixi a les manifestacions de protesta contra la decisió de la justícia  espanyola d'empresonar els seus fill.

Hi ha mares que és un plaer que no siguin les d´un, com la "Toia" aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada